Translation of the song A e man n'men artist Dafina Zeqiri

Albanian

A e man n'men

English translation

Do you remember?

Se ti don m'u kthy prapë te un, boy

You want to turn back to me boy

Po unë ty s'të du ma

But I don't love you anymore

Se pa ty unë jam e lumtun

I'm happy without you

Dhe nuk du me t'pa

And I don't want to see you

A e man n'men?

Do you remember?

A e man n'men?

Do you remember?

A e man n'men ditën kur m'le?

Do you remember the day you left me?

Nuk kom dashtë kurgjo prej teje

I didn't want anything from you

Kom dashtë diçka për ty

I wanted something for you

Ndoshta diçka t'mirë për neve

Maybe something good for us

Po ti s'je kan aty

But you wasn't there

E tash po don m'u kthy

And now you want to return

E tash po don m'u kthy

And now you want to return

Masi që u kry

After it's done

Nuk kom dashtë kurgjo prej teje

I didn't want anything from you

Po du mos me t'pa

I don't want to see you

E mos lyp kurgjo prej meje

And to ask you nothing

Për ty mo nuk ka

Nothing for you

K'shtu që t'lutna shko...

So please go

Shko! Mos u kthe ma!

Go never return

Krejtë ça ka metë

Everything left

O ni kujtim i zbehtë

Is a dim memory

O tu u tretë

It's vanishing

O tu, o tu u tretë

It's, it's vanishing

Lamtumirë ti the, ma nuk të du

You said goodbye, I don't love you anymore

Nuk je ti për mu

You are not for me

Nuk je ti për mu...

You are not for me

Se ti don m'u kthy prapë te un, boy

You want to turn back to me boy

Po unë ty s'të du ma

But I don't love you anymore

Se pa ty unë jam e lumtun

I'm happy without you

Dhe nuk du me t'pa

And I don't want to see you

Mos u kthe ti mrapa!

Don't turn back

Se kush je ti e kapa

I got it who you are

Po po, e kapa

Yes yes, I got it

Yeah, yeah

Yeah, yeah

Mos u muno me bo hapa!

Don't try to make steps

Se kurrë nuk kthena mrapa

Cause I will never turn back

Kaq me ty e pata

It's done with you

Tjetërkon e kapa...

Now I have another one

Ti je, ti je

You are, you are

Gabimi im, ti je

My mistake, you are

Ti je, ti je

You are, you are

(E) kaluara ime je

You are my past

Lamtumirë ti the, ma nuk të du

You said goodbye, I don't love you anymore

Nuk je ti për mu

You are not for me

Nuk je ti për mu...

You are not for me

Se ti don m'u kthy prapë te un, boy

You want to turn back to me boy

Po unë ty s'të du ma

But I don't love you anymore

Se pa ty unë jam e lumtun

I'm happy without you

Dhe nuk du me t'pa

And I don't want to see you

A e man n'men?

Do you remember?

A e man n'men?

Do you remember?

A e man n'men ditën kur m'le?

Do you remember the day you left me?

No comments!

Add comment